Kerstpakketten

Kerst Collectie 2019

Kerst is een uitstekend moment om uw medewerkers en relaties een extra stukje aandacht te geven. Hoe kan dit nou beter dan met een lekker en verrassend kerstpakket?

Bekijk hier de nieuwste uitgave van de allermooiste online Kerst Collectie 2019, verbeeld en verwoord in een niet alledaags online Kerst Magazine. Pakketten, geschenken en ideeën voor u gepresenteerd in diverse thema’s en prijsstellingen. Gezond, FairTrade, borrelpakket of een Volumetopper vol met food? Voor elke smaak en budget zit er een passend pakket tussen.

Wilt u graag pakket dat “Anders dan Anders” is? Stel dan een Custom Made pakket samen voor uw medewerkers. Al vanaf 60 stuks kan er een eigen samenstelling gekozen worden.

Ook bieden wij de mogelijkheid om middels de speciale website, “Geschenk voor mij” uw medewerkers zelf een keuze te laten maken uit een selectie welke wij in overleg met u kunnen samenstellen.

Bent u nieuwsgierig? Maak direct een afspraak met ons kerstpakkettenteam. In onze kerstpakkettenshowroom, tussen de kerstpakketten, kunnen we onder het genot van een kopje koffie al uw wensen door spreken. Om het meest verrassende pakket te vinden voor uw team!

Bekijk alle Kerstpakketten nu al online.

Kerstpakketten online 2019 button.png

Wilt u meer informatie over de Volumetoppers of andere kerstpakketten? Laat het ons weten!

kerstpakketten@horesca-meppel.nl | 0522-255151

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Openingstijden

Openingstijden
LEES MEER

Vraag of opmerking?

Vraag of opmerking?
NEEM DIRECT CONTACT OP

Bestellen

Bestellen
DIRECT BESTELLEN