Wij geloven in lekker, leuk, verrassend. Zo maakt u van uw gast een echte fan. Graag gaan we samen met u opzoek naar deze onderscheidende producten. Dit kunnen doen door samen te proeven, in uw zaak of in onze showkeuken.
Maar ook vinden wij het leuk om inspiratie uit te wisselen met u. Hieronder vindt u leuke tips van onze leveranciers, maar ook van onze Horesca Chef. Hij deelt graag leuke recepten met u!
Heeft u een leuk product, gerecht of gewoon leuke tips om te delen? Stuur een mail naar nadine@horesca-meppel.nl.
Maak uw gasten blij met deze super leuke opgemaakte donuts. Snel te maken, met producten die u vaak standaard al op voorraad heeft.
Kom in de wereld van luchtig deeg, crèmineel lekkere confituren en wonderlijke toppings.
Zoveel smaken
Van vers aardbeienglazuur tot aan vulling met echte Belgische chocolade. Het gevarieerde aanbod laat je smaakpapillen tintelen van plezier.
De vraag naar vegetarische en veganistische gerechten groeit, en niet alleen onder de vegetarische gasten. De gemiddelde Nederlander is zich steeds meer bewust van wat hij of zij dagelijks eet. Daarom lanceert Gijs Kemmeren samen met Rungis bijzondere groentebereidingen, geschikt voor iedere keuken en elk menu. Alle creativiteit blijft in handen van de chef, Rungis bied enkel een solide basis voor een geweldig groentegerecht.
Artikelnummer: 73789
Smaak: De structuur en het mondgevoel doet denken aan een mooie vis tartaar. Tijdens de bereiding is enkel zout en citroensap voor de smaak toegevoegd.
Bereidingswijze: Vermeng de tartaar met bijvoorbeeld een dressing van limoensap en -rasp met olijfolie en maak op smaak met peper en zout.
Combineren met: Je kan eindeloos variëren met deze ideale basis voor een koud voorgerecht. Aardpeer is een winters product dat ook prima jaarrond in het menu kan dankzij de frisse en lichte smaak.
Tip van Rungis:
De groentebereiding van de Aardpeer tartaar is vrij van allergenen en volledig plantaardig dus ook zeer geschikt voor veganistische gasten. Hoewel het om een vers product gaat, is ook dit product uitstekend in de diepvries te bewaren!
Bron: Rungis
Artikelnummer: 73790
Smaak: De biet wordt minimaal 21 dagen gerijpt en droogt langzaam in. Hoewel er verschillende kooktechnieken bij komen kijken, wordt er enkel zeezout toegevoegd tijdens het pekelen van de biet.
Bereidingswijze: Haal de bietstuk uit de verpakking. Dep droog en bak rondom goudbruin in olie. Extra zouten is bij de bietstuk niet meer nodig.
Combineren met: Bak de bietstuk rondom aan en serveer, het perfecte hoofdgerecht. Maar ook als basis voor een waanzinnige vegetarische steak tartaart of carpaccio.
Tip van Rungis:
De groentebereiding van de Dry-aged rode biet is vrij van allergenen en volledig plantaardig dus ook zeer geschikt voor veganistische gasten. Hoewel het om een vers product gaat, is ook dit product uitstekend in de diepvries te bewaren!
Bron: Rungis
Super patatje met Smaakgeheimen vinaigrette, pesto geraspte kaas en rucola.
Bekijk het hele recept en nog meer inspiratie van Smaakgeheimen hier!
Nog meer combinatie van de chefs van Smaakgeheimen:
Vinaigrette Pesto is ook lekker bij groene salades, broodjes of pasta-quinoa en rauwkostsalades. Maar ook bij oude kaas, blauwe kaas, rundercarpaccio, mozzarella, tomaat en salade met kip.
De heerlijke Greenway Vegan Hamburger laat zich op verschillende manieren bereiden. 100% plantaardig en bizar lekker!
Bekijk het hele recept de Greenway Vegan Burger (en nog meer veel meer lekkere gerechten!) op de site van LA Food.
Haal de Hot Dog worst uit je bain marie of hotpot en leg hem even op je bakplaat of gril, zodat het velletje even lekker krokant wordt.
Bekijk het hele recept de Pastrami Hotdog (en nog meer lekkere gerechten!) op de site van LA Food.
Een paarse salade van waterkers, truffelaardappeltjes, asperges, truffelchips met dressing Kempische kruiden.
Bekijk het hele recept en nog meer inspiratie van Smaakgeheimen hier!
Tips van de chefs van Smaakgeheimen:
De Kempische dressing is ook heerlijk bij een salade met kip, runder- of zalmcarpaccio, met belegen, oude of geitenkaas. Ook is het en toppertje over de koude pastasalade, salade met gebraden rosbief of fricandeau.
Met de juiste chips, de beste kaas en wat jalapenos heb je de basis van de nachos al voor elkaar!
Bekijk het hele recept de Nachos met kaas (en nog veel meer lekkere gerechten!) op de site van LA Food.
Combineer de dips & chutneys van Smaakgeheimen met kaasbordjes, vleeswarenplateau’s of borrelplanken!
Serveer de KAASDIP VIJGEN RODE PORT bij Franse Kazen en Wildpaté.
DRESSING KAASDIP MOSTERD DILLE; lekker bij zalm of paling of Hollandse kazen.
De KAASDIP DADEL BALSAMICO past goed bij: Brie en blauwe kazen, eendenborstfilet.
Gebruik de CHUTNEY UIEN ROZIJNEN bij gamba’s en varkenshaas.
Bekijk nog meer inspiratie van Smaakgeheimen hier!
Serveer op een mooie houten serveerplank 56140 om het helemaal af te maken!
Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox.