Kom dinsdag 12 maart naar onze Proefdag 'Verrukkelijke Zomer'

Ontdek de lekkerste producten voor deze zomer op onze Proefdag. Onze leveranciers laten u graag kennis maken met de lekkerste en meest verrassende producten voor alle takken van de horeca. De Horesca Chef brengt alle producten samen tot de mooiste gerechten, om uw smaakpapillen te prikkelen. Neem uw team mee en neem een voorproefje op een Verrukkelijke zomer!

Hier een greep uit de leveranciers die voor u klaar staan:

Nic Ice

De nieuwste trends op gebied van softijs voor 2019

L.A. Streetfood

De hotdog wordt de nieuwe hamburger, dit is de visie van L.A. Streetfood. Zij hebben de mooiste (latin-) American Streetfood, helemaal hip!

Olijck NIEUW!

Onder water ligt een enorme tuin vol met lekkers. zee-groenten zoals Wakamé en Dulse zitten niet alleen tjokvol smaak, maar ze zijn ook een goede bron van proteïne, en zitten vol met gezonde voedingsstoffen. Dit past helemaal in het plaatje van gezond!

 

Bresc

Koelverse knoflook en kruidenspecialist, waarmee u als kok uw eigen creativiteit op los kan laten.

Grolsch NIEUW!

Proef karakter in de meesterproeverijbar. Gezellig en lekker!

Slow Food Masters

Authentic slow smoked meat.

VandeMoortele

Ambachtelijke broden voor de lunchkaart of voor bij het voorgerecht. Ook voorbij de koffie en desserts hebben zij de lekkerst producten, van carrot plaatgebak, verfrissende lime pie of mooie producten om uw dessert helemaal af te maken.

Daarnaast nog veel meer leveranciers, Elite, Aarnink vleeswaren, Duca, IJsboerk Mccain etc etc!

 

Horesca Chef

Onze Horesca Chef staat deze dag centraal en laat zien hoe de producten van de verschillende leverancier samengevoegd worden tot de mooiste gerechten. Uiteraard is hij er ook voor u om samen met u te kunnen sparren over de nieuwste producten en trends voor op uw menukaart.

Kortom, een dag die u als horecaprofessional niet kan en mag missen!

Horesca Meppel: Proefdag 'Verrukkelijke Zomer'

Dinsdag 12 maart

13.00 tot 19.00 uur


Deel deze pagina:
No published teasers.