Home > Events

Lekkere producten brengen u nog meer succes

Uw gasten op eigen wijze verrassen zodat ze fan worden van uw zaak en terugkomen? Daar werken wij als horecagroothandel heel graag aan mee. Gezamenlijk onze producten proeven is de sleutel tot uw assortiment op maat.

Proefdagen

We proeven en overleggen: Is het lekker, leuk en verrassend? Welk product is beter? U beslist en krijgt een assortiment waarvan de kwaliteit past bij de prijs die u aan uw gasten vraagt.

Agenda

Dinsdag 3 oktober              Masterclass Chocolade     

             Ontvangst 09.30                                                 door Callebaut

De chef van Callebaut gaat samen met u kennis laten maken met alle mogelijkheden van chocolade voor het lekkerste kerst dessert. Onder andere het kristalliseren van chocolade, cremeux en mousse maken en het decoreren in winterse sferen. 

Aanmelden kan nu al!

 


Maandag 9 oktober            Brood workshop        

               Ontvangst 09.30                                              door Molco

Van het ontdooien tot bewaren, bakken tot beleggen en presenteren van de lekkerste broodjes. Laat u inspireren met de nieuwste trends en ideeën om uw broodjes creatief te beleggen.

Aanmelden kan nu al!

 

 

 

Dinsdag 17 oktober            Proefdag ‘Bourgondische Winter’

10.00 tot 16.00 uur                                           

Verras uw gast deze winter met een Bourgondische beleving. Wij nemen u deze dag mee in de laatste ontwikkelingen en trends voor het komende winterseizoen. Proef de verse zalm, en stoofvlees die ter plekke door onze chef wordt bereid. Ontdek de lekkerste specerijen, bijzondere bieren van Bird Brewery en nog veel meer.

Aanmelden is niet nodig, kom gezellig aan!Altijd op de hoogte zijn van onze Proefdagen, workshops of een lekker dagje uit?

Meld u hier direct aan.


 

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Openingstijden 2018

Openingstijden 2018
LEES MEER

Vraag of opmerking?

Vraag of opmerking?
NEEM DIRECT CONTACT OP

Bestellen

Bestellen
DIRECT BESTELLEN