Home > Events

Lekkere producten brengen u nog meer succes

Uw gasten op eigen wijze verrassen zodat ze fan worden van uw zaak en terugkomen? Daar werken wij als horecagroothandel heel graag aan mee. Gezamenlijk onze producten proeven is de sleutel tot uw assortiment op maat.

Het voorjaar van 2019 hebben wij weer leuke events gepland.

Dinsdag 12 maart Proefdag 'Verrukkelijke Zomer' Kom gezellig aan tussen 13.00 en 19.00 uur  
Maandag 25 maart Horesca on Tour 'Bier en Bites' Meld u direct aan onder aan deze pagina!  
Maandag 8 april Horesca on Tour 'Vers Tour' Meld u direct aan onder aan deze pagina!  
Proefdag 2019.jpg Uitnodiging Beer & Bites.jpg Uitnodiging Vers Tour.jpg


Proefdag 'Verrukkelijke Zomer'

Ontdek de lekkerste producten voor deze zomer op onze Proefdag op dinsdag 12 maart. Onze leveranciers laten u graag kennis maken met de lekkerste en meest verrassende producten voor alle takken van de horeca. De Horesca Chef brengt alle producten samen tot de mooiste gerechten, om uw smaakpapillen te prikkelen. Neem uw team mee en neem een voorproefje op een Verrukkelijke zomer!

Naast onze vers leveranciers zoals Rungis en Schmidt Zeevis zijn ook aanwezig:

 

Nic Ice

De nieuwste trends op gebied van softijs voor 2019

L.A. Streetfood

De hotdog wordt de nieuwe hamburger, dit is de visie van L.A. Streetfood. Zij hebben de mooiste (latin-) American Streetfood, helemaal hip!

Olijck NIEUW!

Onder water ligt een enorme tuin vol met lekkers. zee-groenten zoals Wakamé en Dulse zitten niet alleen tjokvol smaak, maar ze zijn ook een goede bron van proteïne, en zitten vol met gezonde voedingsstoffen. Dit past helemaal in het plaatje van gezond!

Bresc

Koelverse knoflook en kruidenspecialist, waarmee u als kok uw eigen creativiteit op los kan laten.

Grolsch NIEUW!

Proef karakter in de meesterproeverijbar. Gezellig en lekker!

Slow Food Masters

Authentic slow smoked meat.

VandeMoortele

Ambachtelijke broden voor de lunchkaart of voor bij het voorgerecht. Ook voorbij de koffie en desserts hebben zij de lekkerst producten, van carrot plaatgebak, verfrissende lime pie of mooie producten om uw dessert helemaal af te maken.

Daarnaast nog veel meer leveranciers, Elite, Aarnink vleeswaren, Duca, IJsboerk Mccain etc etc!

 

Proef en beleef

Onze Horesca Chef laat u de lekkerste producten proeven en beleven. Hij laat u zien hoe de producten van de verschillende leverancier samengevoegd worden tot de mooiste gerechten. Uiteraard is hij er ook voor u om samen met u te kunnen sparren over de nieuwste producten en trends voor op uw menukaart.

Kortom, een dag die u als horecaprofessional niet kan en mag missen

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Horesca Meppel On Tour

Ook nemen wij u dit voorjaar mee on tour. Een verzorgde dag uit met collega horeca professionals naar onze leveranciers.

 

'Bier en Bites Tour'

Maandag 25 maart

Het lekkerste biertje serveren, met de lekkerste snacks? Hoe u dat doet, laten Elite en Grolsch u zien op maandag 25 maart. Wij nemen u mee naar beide bedrijven en kunt u zien waar al dat lekkers gemaakt wordt!

Uitnodiging Beer & Bites.jpg Uitnodiging Beer & Bites2.jpg
   


'---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

'Vers Tour'

Maandag 8 april

Bent u altijd al nieuwsgierig waar onze de verse vis en groenten en fruit vandaan komen? Ga dan mee met ons op tour naar onze Vers leveranciers Rungis en Schmidt Zeevis op maandag 8 april.

 

Uitnodiging Vers Tour.jpg

 
 Uitnodiging Vers Tour2.jpg
   Voor meer informatie of direct aanmelden voor één van de tours, vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Let op, wees er snel bij, want VOL=VOL!


 

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Openingstijden

Openingstijden
LEES MEER

Vraag of opmerking?

Vraag of opmerking?
NEEM DIRECT CONTACT OP

Bestellen

Bestellen
DIRECT BESTELLEN