Op maandag 16 februari organiseren Horesca Meppel in samenwerking met Rungis:

Workshop

De geheimen van seizoengroenten

 

In onze showkeuken laat SVH Meesterkok Niels van den Berg u graag zien hoe u de verschillende seizoengroenten kunt gebruiken in uw keuken. Alle culinaire kansen op het gebied van groenten en fruit zal hij laten zien en proeven!

Verbunt Wijnkopers verzorgd de lekkerste bijpassende wijnen voor deze workshop, dit in de vorm van een wijnproeverij.

Dit geheel wordt met een lekkere  lunch afgesloten.

Datum:                     Maandag 16 februari

Programma:

10.00uur                     Ontvangst koffie/thee + lekkers

10.30uur                     Workshop SVH Meesterkok Niels van den Berg

12.00uur                     Wijnproeverij Verbunt wijnkopers

12.30uur                     Lunch verzorgd door Horesca Meppel

Rungis vol w.png

Aanmelden is niet meer mogelijk, deze workshop is vol!

 

 

Wilt u toch graag de zomer proeven, kom dan 17 maart naar onze Proefdag,

Editie: 't lekkerst zomers!

 

 

 

Deel deze pagina:
No published teasers.
No published teasers.

VRAGEN?

Vragen?