De winnaars van de Bolsius 'Restyling' zijn bekend! Afgelopen week werden Gerben en Annelore van de Eetkamer van Giethoorn verrast met deze sfeervolle prijs.

Tijdens de Proefdag 't lekkerst van de winter konden de vele gasten kennis maken met het assortiment van Bolsius voor deze winter. De meest interesse ging uit naar de 'ReLight' lijn van Bolsius. Met de 'ReLight' kunt u snel en gemakkelijk van kleur of design, naar thema of naar het seizoen veranderen. De refills zijn namelijk verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en in zes verschillende prints en ook de houders zijn er in verschillende vormen en stijlen.

Met een simpele aanmeldingen bij Bolsius konden de gasten van de proefdag kans maken op een complete 'Restyling' van hun zaak. Vele gasten hebben zich aangemeld voor deze leuke actie, hieruit heeft Bolsius één winnaar getrokken. Een van deze aanmeldingen kwam van de Eetkamer van Giethoorn, zij hadden nooit verwacht dat zij als winnaar geloot zouden worden.

Tijdens de Proefdag hadden zij al een boel inspiratie opgedaan, daarom was het uitkiezen uit het assortiment van Bolsius een makkie. Afgelopen week was het de eer aan onze accountmanager, Wim Nijland om deze mooie prijs te overhandigen aan Gerben en Annelore.

 

IMG_0657.JPGIMG_0655.JPG IMG_0652.JPG  
IMG_0641.JPGIMG_0646.JPG    

Wilt u meer informatie over de producten van Bolsius? Wij helpen u graag verder!

0522-255151 | info@horesca-meppel.nl | Uw Horesca vertegenwoordiger

Deel deze pagina:

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Maandag 26 oktober

Maandag 26 oktober

Workshop: Burgers & Grill

IMPRESSIE

Oeraardappel

Oeraardappel

 

 

 

ZE ZIJN ER WEER!

Bestellen

Bestellen
DIRECT BESTELLEN