Test en ontdek de lekkerste kroket. Weten we nog wat het lekkerst is? Deze vraag stelt Horesca zich continu. Om de lekkerste producten te kunnen verkopen houden wij veel smaaktesten. Hierbij gebruiken we proefpanels die bestaan uit horeca professionals.

Mes en vork liggen klaar, maar sommigen eten de kroketten tijdens de test uit de knuist. Af en toe spoelen ze een restje weg met water. Praten? Prima, maar niet over de kroketten, om beïnvloeding te voorkomen. De snacks liggen allemaal op schoteltjes met een eigen nummer. Zo weet alleen de organisatie welk merk er achter welk schoteltje schuilt. De test is verder simpel: het panel beoordeelt elke kroket en noteer een cijfer van 1 tot 10. De organisatie telt de eindcijfers op en deelt die door het aantal beoordelingen. Zo ontstaat een gemiddelde. En natuurlijk wint het hoogste gemiddelde!

Verassing!

Na afloop verschillen de reacties, zéler omdat er eigenlijk twee winnaars zijn die er met de kop en schouder bovenuit staken. Sommigen ervoeren dat de smaak van een testkroket dicht bij de smaak van hun eigen merk kwam. Anderen herkenden hun eigen kroket onmiddellijk. Menigeen is in ieder geval weer een hele ervaring rijker.

De uitslag van deze krokettentest leest u in 'tlekkerst fastfood magazine.

Krokettest frituur.jpg  Krokettest testers.jpg   Krokettest formulier.jpg
Deel deze pagina:

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Live in Meppel

Live in Meppel
WIN GRATIS KAARTEN!

Kerstpakketten

Kerstpakketten
DIRECT SHOPPEN

Bestellen

Bestellen
DIRECT BESTELLEN