Voor de afwisseling testen we dit keer twee soorten snacks: kipfiletnuggets van 100% kippenvlees in een krokant jasje en kipnuggets van geperste kip in een krokant laag. Het zijn twee verschillende testen. Alle aspecten van de nugget krijgen daarbij de aandacht. Hoe ziet hij eruit? Wat voor structuur heeft hij? Wat gebeurt er als je erin knijpt en hem uit elkaar trekt? En vooral: hoe smaakt 'ie? Locatie hiervoor? Restaurant Allure Lounge & Dinner in Harderwijk.

Zo verliep de test

De aanwezigen testten serieus en gedetailleerd en bogen zich kritisch over de nuggets. Iedereen kreeg hiervoor de 'anonieme' nugget op een schoteltje geserveerd. Elke snack beoordeelde men uiteindelijk op smaak in de vorm van een cijfer van 1 tot en met 10. Daarna telde we de cijfers van alle deelnemers per snack bij elkaar op om die vervolgens te delen door het aantal deelnemers. De lekkerste nugget van deze testen was die met het hoogste gemiddelde cijfer.

Interessante uitkomsten

Ronduit verrassend was het dit keer dat de smaken per persoon echt enorm verschilden. Na de test kwamen de tongen dan ook flink los. Ook ontstond de conclusie dat zowel filetnuggets als geperste kip met een krokant laag prima naast elkaar verkocht konden worden; de ene als traditioneel product, de andere als luxe product. Na afloop reageerden sommigen dan ook enthousiast: 'Dit ga ik vaker doen!'

Uitslag

Nieuwsgierig of uw kip(filet)nugget in de top 3 staat? Lees dit in 't lekkerst magazine fastfood. Ook kunt u bij u op de zaak bijvoorbeeld de kip(filet)nugget testen, neem dan contact op met uw accountmanager of bel naar 0522-255151.

DR Fotografie-2386.jpg DR Fotografie-2302.jpg
   
Deel deze pagina:

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Live in Meppel

Live in Meppel
WIN GRATIS KAARTEN!

Coca-Cola Zero

Coca-Cola Zero
WIN EEN ZERO BBQ BARREL!

Bestellen

Bestellen
DIRECT BESTELLEN