'Rungis, met passie voor groente en fruit!'

Onze groenteleveranciers is versspecialsit voor de horeca in aardappel, groenten, fruit, paddenstoelen en kruiden. Rungis houdt zich altijd bezig met de laatste gastronomische trends. Graag houden zij u op de hoogte van de nieuwste producten en ontwikkelingen.

'Wie dicht bij de natuur staat, en uitgaat van de kracht van elk seizoen, komt er niet onderuit; er bestaan vijf unieke seizoenen; met groente, fruit en kruiden die authentiek zijn voor dat jaargetijde. Rungis kent 5 seizoenen in aardappelen, groenten en fruit: Winter Lente Voorzomer Zomer Herfst'*

Nu het lente is kunnen de asperges niet ontbreken, graag stellen wij u voor aan het witte goud, de Superior queens.

De Superior Queens

In samenwerking met aspergeteler Will Teeuwen van Teboza start Rungis een interessante actie met de allerlekkerste biologische asperge: de Superior Queens. Als Chefs de naam Superior Queens letterlijk op de menukaart vermelden, dan kunnen zij Nederlands lekkerste asperge serveren voor de prijs van de normale Limburgse AA asperge.

Superior Queens zijn biologische asperges van louter jonge planten die met veel kennis, passie en hartstocht worden geteeld. De Koningin onder de asperges is een oerproduct met een authentieke, diepe aspergesmaak en een licht bittertje. Daarnaast zijn ze lekker romig en mals. “De Superior Queens respecteren de natuur en zijn uitzonderlijk smaakvol. Ze behoren niet voor niets tot één van onze favorieten,” vertelt Gert Jan Zonneveld Piek – oprichter van Rungis.

Tot en met 24 juni (Sint-Jan) wanneer het aspergeseizoen officieel eindigt, kunnen chefs deze speciaal geteelde asperges inkopen voor de prijs van een normale AA asperge. Heb je nog nooit met deze asperge gewerkt, dan is dit het goede moment om het verschil te maken. Wil je mee doen met deze actie? Neem dan direct contact op!

Will Teeuwen, gepassioneerde Limburgse aspergeteler van Teboza, heeft met deze asperge nadrukkelijk gekozen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Rungis waakt over die kwaliteit en zorgt ervoor dat deze asperges op de dag waarop ze gestoken zijn, ook geleverd worden.

*bron Rungis.nl


Aspreges Rungis.jpeg

Deze asperges en vele andere asperges zijn bij ons te bestellen. Meer informatie over de asperges of andere groente, wij helpen u graag verder!

0522-255151 | info@horesca-meppel.nl


Deel deze pagina:

't lekkerst voor Pasen!

't lekkerst voor Pasen!
PASEN

Non-food for food Actie!

Non-food for food Actie!
BEKIJK FOLDER

Vragen?

Vragen?
DIRECT CONTACT