Exclusief bij Rungis: Sublieme kwaliteit koel verse vruchtenpuree uit praktische schenkverpakking

Nu exclusief bij Rungis verkrijgbaar: vruchtenpuree van Ponthier. De puree is gekoeld en ongeopend twaalf maanden na productie houdbaar. Na opening ca. vijf dagen. Dus telkens te gebruiken in de hoeveelheid die u nodig heeft én met een duidelijke calculatie.

Waarom Ponthier vruchtenpuree?
Constante smaak, kwaliteit en verkrijgbaarheid. Het voldoet aan de strengste voedselveiligheidseisen. Duidelijke calculatie én tijdswinst.

De puree is kant en klaar dus direct te gebruiken. Dat levert veel tijdwinst en een kostenbesparing op. U hoeft het fruit niet meer te wassen, schillen, snijden en pureren. Geautomatiseerde fabricage en talloze inspecties zorgen voor consistentie in textuur, kleur, smaak, Brix en pH.

De vruchtenmoes wordt gemaakt van rijp vers fruit. De pulp is ongekookt en onderscheidt zich op deze manier van een compote. Het is niet gemakkelijk om een perfecte constante zelfgemaakte puree te bereiden. En dan nog niet gesproken over de lastig bereidende producten zoals kokosnoot, passievruchten of vruchten die niet jaar rond van goede prijs-kwaliteit verhouding zijn zoals framboos, aardbei en abrikoos.

Toepassingen
De puree wordt gebruikt als basis of ingrediënt voor in cocktails, vruchtensappen, smoothies, als vullingen bij chocolade en suikerwerk. Ook is het ook uitermate geschikt voor het gebruik in desserts zoals in ijs, sorbets, mousses of geleien.

Het is de perfecte oplossing voor grootschalige producties of wanneer voldoende mankracht ontbreekt. Met meer dan dertig smaken zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Lychee, bloedsinaasappel, granaatappel, zoveel verschillende smaken voor het bereiden van uw gerechten.

Bron: www.rungis.nl

 

Bestel direct

Meer informatie over deze of andere producten van Rungis? Neem gerust contact met ons op: 0522-255151 | verkoop@horesca-meppel.nl

Deel deze pagina:

Maandag 26 oktober

Maandag 26 oktober

Workshop: Burgers & Grill

IMPRESSIE

Oeraardappel

Oeraardappel

 

 

 

ZE ZIJN ER WEER!

Bestellen

Bestellen
DIRECT BESTELLEN