Authentieke pesto's van Bresc

Nieuw in het assortiment de pesto basilico en pomodori van Bresc. De producten van Bresc worden geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of van onnodige hoeveelheden suiker, zout en zuur. Bij de ontwikkeling van hun producten gaan ze uit van authentieke, pure smaken, optimaal gebruiksgemak en constante kwaliteit. Ze laten zich inspireren door de culinaire professional. Altijd zijn ze op zoek naar nieuwe smaaksensaties, nieuwe concepten en verschillende toepassingenmogelijkheden om op meerdere niveaus binnen de gastronomie de chef behulpzaam te zijn. Van enkelvoudige kruiden en knoflook tot verfijnde kruidenmelanges en ready-to-use oplossingen.

Dit jaar hebben zij de pesto basilico en pomodori geïntroduceerd en deze zijn nu bij ons te bestellen.

 Pesto di pomodori

 
Zeer breed toepasbaar door de smaak van tomaat, een geliefd ingrediënt in de mondiale keuken. Voor deze rode pesto worden authentieke producten uit de Italiaanse keuken zoals zongedroogde tomaten, amandelen, basilicum en formaggio kaas gebruikt. Door het gebruik van zongedroogde tomaten in combinatie met gegrilde paprika, knoflook en basilicum wordt dit product kruidig en fris van smaak. Zeer geschikt als smaakaccent in soepen, sauzen of als topping op pizza of brood. pesto pomodori.jpg
Artikelnr. 63226 1kg
   

Pesto basilico

 
Authentieke pesto met basilicum, pecorino en pijnboompitten. De basilicum komt uit Italië van onze eigen leverancier. De beste kwaliteit met de mooiste basilicumsmaak. Verkleurd niet en is zonder kunstmatige smaak en kleurstoffen. Echte pesto zoals pesto hoort te zijn!  

Artikelnr. 63225

1kg

 Meer informatie over dit product of andere producten van Bresc? Stuur ons een mail naar verkoop@horesca-meppel.nl of bel naar 0522-255151 en wij helpen u graag verder.

 

 

Deel deze pagina:

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Openingstijden

Openingstijden
LEES MEER

Win een Heinken Parasol!

Win een Heinken Parasol!
BIJ AANKOOP VAN EEN TRAY OF KRAT

Bestellen

Bestellen
DIRECT BESTELLEN