Wij doen mee aan de Open Bedrijvendag Drenthe op zaterdag 5 november.

Op de Open Bedrijven Dag gaan wij graag met onze gasten opzoek naar het lekkerste brood. Verder geven we rondleidingen door ons bedrijf. Zodat u een kijkje achter de ‘schermen ‘ kunt nemen. Voor de kids hebben wij een speciale kleurrijke proeverij. En kunnen zich even een echte chauffeur wanen in onze vrachtwagens.

Voor het tweede keer doen wij mee aan de Open Bedrijvendag. Bent u altijd al nieuwsgierig geweest wat er precies gebeurt bij Horesca Meppel? Kom dan nú langs voor een kijkje achter de schermen.

OBD

Elk jaar vindt op de eerste zaterdag van november de Open Bedrijvendag Drenthe plaats. Bij verschillende bedrijven kun je deze dag een kijkje achter de schermen nemen en ontdekken wat dat bedrijf nou eigenlijk doet. Kijk op www.obddrenthe.nl voor alle deelnemende bedrijven van 2016 en hun georganiseerde rondleidingen, acties en activiteiten.

Actie

Tijdens de Open Bedrijvendag Drenthe 2016 maak je kans om een rondvlucht over Drenthe te winnen. Deze prijs is te winnen door een leuke, originele foto te maken tijdens de Open Bedrijvendag Drenthe. Je deelt deze foto op 5 november 2016 via Facebook, Twitter of Instagram en je vermeld #OBDDrenthe bij de foto. Kijk voor de actie voorwaarden op www.obbdrenthe.nl/site/winactie-obd.


OBD bezoek een bedrijf.jpg

Deel deze pagina: