Ons magazine, t lekkerst magazine is bij onze klant Touché Lunch & Diner op bezoek geweest. Zij vertellen het geheim achter succes.

Samen met compagnon Michel van Dijk opende Karin Frankhuizen 30 april 2012 restaurant Touché. In datzelfde jaar kregen ze al het predicaat lens-topper voor assen en omgeving. En begin 2014 ontving de zaak een oorkonde van het Gastvrijheidsgilde, in de categorie horeca zonder ster. "We hoorden bij de 75 uitverkoren restaurants", klinkt het nog altijd enigszins verbaasd. "Wij vinden het eigenlijk gewoon wat we doen, maar blijkbaar is het dat niet. Bij binnenkomst iemand gedag zeggen, zodat mensen weten dat je ze gezien hebt; de jas aannemen; een tafel wijzen, dat soort dingen".

Warm bad

Naast de gastvriendelijke gewoonte valt Touché op door de bewuste gemaakte keuzes rondom gastvrijheid. "Onze bediening bestaat uit gastvrouwen. Casual gekleed, ongedwongen houding, niet te formeel. Het moet voor de gasten aanvoelen als een warm bad. We zijn eigenlijk een grote vriendenblub en dat merken bezoekers." De gastvrijheid begint bij Touché trouwens al bij de reservering, als het team vraagt of er bijzonderheden zijn waar ze rekening mee moeten houden, zoals dieetwensen en allergieën.

Meer lezen over hoe zij denken over zelfgemaakt versus prefab? Lees het in t lekkerst magazine.

 

Touché Lunch & diner Assen 2.jpg Touché Lunch & diner Assen 3.jpg Touché Lunch & diner Assen 5.jpg
Deel deze pagina:

BBQ TIJD!

BBQ TIJD!


BBQ VLEES

Oeraardappel

Oeraardappel

 

 

 

ZE ZIJN ER WEER!

Bestellen

Bestellen
DIRECT BESTELLEN