De wereld is dankzij Pandriks Bake off in de ban van brood uit 1850. Brood zonder toevoegingen, te verteren door mensen met een glutenallergie en zo vanuit de diepvries in enkele minuten af te maken. 

Bij Pandriks Bake Off kun je van de vloer eten. Want daar wordt brood op een stenen ovenvloer gebakken zoals dat in 1850 gebeurde. Hulpstoffen, emulgatoren, ascorbinezuur? Helemaal niet nodig in de tarwe, het halfje wit en de smakelijke bolletjes van eigenaar Albert Hendriks. Mede dankzij zijn traditionele baktechniek is dit brood zelfs uit de diepvries in vijf minuten klaar. Gewoon in de oven. "Of in twintig minuten op de verwarming. En dan heb je echt een topbroodje" klinkt het dol enthiousiast.

 

Meer lezen over hoe dit ambachtelijke brood gemaakt wordt? Lees het verder in t lekkerst magazine.

 

Horesca Meppel

Alle soorten Pandriks broden zijn verkrijgbaar bij ons. Hier een selectie:

Artikelnr. Artikel Specificatie
29904 Rustikaal baquette 15x400gr
29965 Rustikaal baquette cereal 15x400gr
29957 Batard bruin 12x500gr
29911 Batard pompadour 12x500gr
29926 Batard blanc 12x500gr
29943 Batard meergranen 12x500gr
15138 Baquette steenoven 18x300gr
29900 Baquette meerzaden 18x300gr
15139 Baquette peperoni 20x300gr
15042 Baquette olijven 20x300gr
29916 Lausange blanc 150x110gr
15039 Lausagne cereal 150x110gr
29964 Lausagne woutkorn 150x110gr

 

 

Pandriks bake-off ovenb.jpg Pandriks bake-off brood.jpg

 

 

Deel deze pagina:

BBQ TIJD!

BBQ TIJD!


BBQ VLEES

Oeraardappel

Oeraardappel

 

 

 

ZE ZIJN ER WEER!

Bestellen

Bestellen
DIRECT BESTELLEN