In de nieuwste uitgave van 't lekkerst magazine restauratief verteld Jaap Hamming van LA Food hoe je een simpele hamburger verandert in een Latijns-Amerikaans of zelf Iers feestje.

Geef die hamburger eens een jasje

"Als je in een restaurant slechts een broodje om je hamburger doet, ben je weg. Wil je een gave burger neerzetten, dan zijn daar sowieso weinig ingrediënten voor op de markt. De paar artikelen die ja dan gebruikt, moeten dus echt kwaliteit hebben en onderscheidend zijn." Dat stel culinair adviseur Jaap Hamming van LA Food. "Als leverancier halen wij daarom de aankleding van de hamburger vooral bij kleine bedrijven, boerderijtjes die echt iets speciaals maken."

Zoet, zuur en cheesy

Van het Ierse platteland komt bijvoorbeeld de prijswinnende Ballamaloe, waaronder de tomato country relish. "Hier zit allereerst heel veel tomatensmaak aan en daarnaast vind je er het zoete van hele rozijnen in. Als je dat combineert met onze Ierse cheddar - niet dat plastic uit de supermarkt - en eventueel met sla of bacon, dan heb je iets wat niemand kent en wat geweldig is om te eten."

Stapelen en happen maar

Echt bijzonder voor Nederland noemt hij de Amerikaanse sweet pickled relish met zijn grove structuur van fijn gesneden augurk. "Met deze relish heb je meer bite én kun je de hamburger hoger stapelen, omdat de stukken er aan de zijkant uit vallen. ALs je zo een stoere burger maakt, kloppen de structuur en uitstraling met elkaar.

Lees in 't lekkerst magazine online verder over o.a. het nieuwe broodje van LA Food, bruin broodje op stoutbier. Leest u liever in de papieren versie van 't lekkerst magazine? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat deze z.s.m. bij u op de deurmat valt.

info@horesca-meppel.nl | 0522-255151 | Uw Horesca vertegenwoordiger

DR Fotografie-8822.jpg DR Fotografie-8611.jpg DR Fotografie-8959.jpg

 

Deel deze pagina:

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Openingstijden

Openingstijden
LEES MEER

Win een Heinken Parasol!

Win een Heinken Parasol!
BIJ AANKOOP VAN EEN TRAY OF KRAT

Bestellen

Bestellen
DIRECT BESTELLEN