Kies bewust gezond met de glutenvrije producten van VA Foods


VA Foods

De producten van VA Foods zijn voor een breed publiek bestemd.  Naast mensen die van vlees houden heeft VA Foods ook diverse varianten voor vegetariërs en of veganisten. Ook zijn de producten van VA Foods uitermate geschikt voor mensen die een gezonde leefstijl of dieet volgen, bijvoorbeeld vanwege een voedselallergie of intolerantie.

Alle producten zijn vrij van: gluten, melk (caseïne en B lactoglobuline), lactose, ei, soja, lupine, pinda, noten, koriander, selderij, peulvruchten, sesam, mosterd, vis, schaal- en weekdieren. VA Foods sluit 24 allergenen uit en garanderen de 14 van VITAL 2-1 die dit verplicht zijn om te etiketteren, inclusief lactose. Daarnaast zijn onze producten vrij van kleurstoffen en smaakversterkers (MSG en glutamaat) en waar kan, sluiten we toegevoegde suikers uit en letten wij op het gebruik van zout. 

Doelstelling is dat iedereen weer samen met of zonder allergie / intolerantie smaakvol bewust lekker kan eten. 

 

Greep uit de producten VA Foods:


Kipnuggets

VA Foods maakt producten waar in de basis 24 allergenen van de LeDa lijst worden uitgesloten en 14 wettelijke verplicht te etiketteren allergenen worden gegarandeerd, inclusief lactose. Ook vermijden wij kleurstoffen, omstreden smaakversterkers en letten wij op het gebruik van zout. Daarnaast zijn de kipnuggets Halal gecertificeerd. Hierdoor kan iedereen weer samen met of zonder allergie / intolerantie bewust lekker eten.Indien gewenst vermelden (Halal)

 

Groente Kroket

VA Foods maakt producten waar in de basis 24 allergenen van de LeDa lijst worden uitgesloten en 14 wettelijke verplicht te etiketteren allergenen worden gegarandeerd, inclusief lactose. Ook vermijden wij kleurstoffen, omstreden smaakversterkers en letten wij op het gebruik van zout. In de Groente Kroketten wordt 24% verse groente, boekweitmeel en lavas (maggiplant) gebruikt. Daarnaast zijn de Groente Kroketten vegetarisch en zelfs veganistisch. Hierdoor kan iedereen weer samen met of zonder allergie /intolerantie, vegetariër of veganist bewust lekker eten.

 

Groente Bitterballen

VA Foods maakt producten waar in de basis 24 allergenen van de LeDa lijst worden uitgesloten en 14 wettelijke verplicht te etiketteren allergenen worden gegarandeerd, inclusief lactose. Ook vermijden wij kleurstoffen, omstreden smaakversterkers en letten wij op het gebruik van zout. In de Groente Bitterballen wordt 24% verse groente, boekweitmeel en lavas (maggiplant) gebruikt. Daarnaast zijn de Groente Bitterballen vegetarisch en zelfs veganistisch. Hierdoor kan iedereen weer samen met of zonder allergie /intolerantie, vegetariër of veganist bewust lekker eten.

 

Rundvlees Bitterballen

VA Foods maakt producten waar in de basis 24 allergenen van de LeDa lijst worden uitgesloten en 14 wettelijke verplicht te etiketteren allergenen worden gegarandeerd, inclusief lactose. Ook vermijden wij kleurstoffen, omstreden smaakversterkers en letten wij op het gebruik van zout. In de Rundvlees Bitterballen wordt 20% verse rundvlees gebruikt. Daarnaast boekweitmeel en lavas (maggiplant). Hierdoor kan iedereen weer samen met of zonder allergie /intolerantie bewust lekker eten.

 

Rundvlees Kroketten

VA Foods maakt producten waar in de basis 24 allergenen van de LeDa lijst worden uitgesloten waarvan 14 wettelijke verplicht te etiketteren allergenen worden gegarandeerd, inclusief lactose. Ook vermijden wij kleurstoffen, omstreden smaakversterkers en letten wij op het gebruik van zout. In de Rundvlees Kroketten wordt 20% verse rundvlees gebruikt. Daarnaast boekweitmeel en lavas (maggiplant). Hierdoor kan iedereen weer samen met of zonder allergie /intolerantie bewust lekker eten.

 

Frikandellen

VA Foods maakt producten waar in de basis 24 allergenen van de LeDa lijst worden uitgesloten waarvan 14 wettelijke verplicht te etiketteren allergenen worden gegarandeerd, inclusief lactose. Ook vermijdt VA Foods kleurstoffen, omstreden smaakversterkers en letten zij op het gebruik van zout. De Frikandel wordt gemaakt op basis van kip en rundsvlees. Hierdoor kan iedereen weer samen met of zonder allergie /intolerantie bewust lekker eten.

 

Bamischijven

VA Foods maakt producten waar in de basis 24 allergenen van de LeDa lijst worden uitgesloten en 14 wettelijke verplicht te etiketteren allergenen worden gegarandeerd, inclusief lactose. Ook vermijden wij kleurstoffen, omstreden smaakversterkers en letten wij op het gebruik van zout. Daarnaast zijn de Bamischijven vegetarisch en zelfs veganistisch.  Hierdoor kan iedereen weer samen met of zonder allergie / intolerantie bewust lekker eten.

 

Ontdek hoe smakelijk gezond kan zijn, vraag proefpakketje aan, of bestel ze direct.

Meer informatie over de en andere producten van VA Foods vindt u op hun website, www.vafoods.eu

Verpakking-Kipnuggets-Website-600x600.jpeg VA-Foods-Groente-kroketten-600x600.jpgVA-Foods-Groente-bitterballen-600x600.jpgVA-Foods-Rundvlees-bitterballen-600x600.jpg    
VA-Foods-Rundvlees-kroketten-600x600.jpgVA-Foods-Frikandellen-600x600.jpgVA foods bamischijven.jpg Baguettes-verpakking-website--600x600.jpeg    


Deel deze pagina:

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Openingstijden

Openingstijden
LEES MEER

Vraag of opmerking?

Vraag of opmerking?
NEEM DIRECT CONTACT OP

Bestellen

Bestellen
DIRECT BESTELLEN