'Elke hap moet anders kunnen zijn' aldus Niels van den Berg van Rungis. Alleen een stuk wild op het bord, dát is not done. Maar een overkill aan liflafjes werkt ook niet. Met de juiste balans in groente en fruit wordt het wildgerecht op bord écht een feestje. En próef dat feestje ook 'ns wat meer zelf.

SVH Meesterkok Niels van den Berg heeft veel creatieve ideeën voor groente en fruit op het wildbord. De Michelinster-kok zet zijn kennis tegenwoordig in voor Rungis, een groothandel in groente en fruit. Met de gezondste elementen op het bord verrast en inspireert hij koks graag in deze donkere dagen.

Hoe hij de koks graag inspireert leest u verder in 'tlekkerst magazine Restauratief.

Rungis kool.jpg Rungis biet.jpg
Deel deze pagina:

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Live in Meppel

Live in Meppel
WIN GRATIS KAARTEN!

Kerstpakketten

Kerstpakketten
DIRECT SHOPPEN

Bestellen

Bestellen
DIRECT BESTELLEN