Zo! De Proefdag Verrukkelijke zomer zit er weer op. Wat een geweldige dag hebben wij gister gehad tijdens deze dag.

Onze showroom en een gedeelte ons magazijn waren helemaal opgedirkt voor deze dag. Spijkerman evenementenverhuur had er voor gezorgd dat de ruimtes super netjes aangekleed waren. Maar ook hebben wij onze gasten kunnen vermaken met de speciale Redbull Racing simulator, die zij verhuren. Vele gasten hebben een rondje geraced.

De leveranciers hadden hun lekkerste en meest verrassende producten bij zich, gericht op uw zomerkaart. Alles kon volop geproefd en besproken worden en ideeën werden uitgewisseld. De producten werden samengebracht door onze Horesca Chef, Gerben Annelore en Teun tot mooie gerechten. De Drenthe college studenten zorgde er voor dat het de gasten aan niks ontbrak.

De dag is zeer goed bezocht en wij waren ook aangenaam verrast dat zoveel mensen de tijd hebben uitgetrokken om bij ons langs te komen. Wij hopen dat wij u voldoende inspiratie hebben kunnen mee geven om een geweldige zomer in te gaan.

Heeft u het niet kunnen redden om ons een bezoekje te brengen? De foto's volgen snel op onze facebook pagina, www.facebook.com/meppelhoresca/.

 

Nu gaan we weer aan de slag voor het volgende events die wij gepland hebben, de Horesca Meppel On Tour.

Op maandag 25 maart hebben wij de 'Bier en Bites Tour'. Wij nemen u een dagje mee uit naar Elite ambachtelijke snacks en de brouwerij van Grolsch.

Maandag 8 april gaan we op 'Vers Tour' naar onze vers leveranciers, Schmidt zeevis en Rungis (onze groenteleverancier).

Meer informatie over de Horesca Meppel Tours, vindt u hier

Uitnodiging Beer & Bites.jpg Uitnodiging Vers Tour.jpg
   

 

Deel deze pagina: