'Klanten via een eigen app laten reserveren en aan de zaak binden? Het klinkt als onbereikbaar, onbetaalbaar en te veel gedoe. Althans, tot nu toe. AppThis 'serveert'namelijk nu een horeca-app, die praktisch en betaalbaar is voor het gemiddelde eethuis en restaurant en die veel werk uit handen neemt.

Wie een eigen app wil laten bouwen, is al gauw duizenden euro's kwijt. Wie een beetje handig is, bouwt hem zelf via webprogramma's zoals AppMachine. Kosten: een paar tientjes tot zo'n honderd euro per maand (afhankelijk van het aantal functies) en een heleboel tijd. En vooral dat laatste ontbreekt in de horeca meestal. Van dit gegeven maken de Enschedese ondernemers Andreas Weber en Arjan Zwarteveen handig gebruik. Zijn ontwikkelden een all-in-one-app, die veel andere, losse apps overbodig maakt: AppThis Horeca.'

Lees het hele artikel in 'tlekkerst restauratief!

Speciale Introductiekorting

Als klant van Horesca ontvangt u korting op AppThis. Die kan oplopen tot €500,-. Deze actie geldt tot en met 31-12-2014.

Meer informatie, zie de speciale actiepagina: http://www.appthishoreca.nl/horesca.html.'tlekkerst verschijnt weer in het nieuwe jaar met een nieuwe smaaktest, inspireerde columns, interviews met bijzondere ondernemers, social media tip & tricks en heel veel informatie over het thema gevogelte! 

Deel deze pagina:

Bestel eenvoudig online!

Bestel eenvoudig online!

bestel!

Openingstijden 2018

Openingstijden 2018
LEES MEER

Vraag of opmerking?

Vraag of opmerking?
NEEM DIRECT CONTACT OP