Heeft u het lekkerste vlees van Chateaubriand al geproefd? Voor elk horeca concept levert Chateaubriand het lekkerste vlees. Of het nu gaat om Schotse Aberdeen Angus rundvlees, superieur lamsvlees uit Ierland of kuiskalfsvlees en varkensvlees van eigen bodem.

Chateuabriand

'Chateaubriand stelt alles in het werk om de kwaliteit van het vlees gedurende het hele proces – van boer tot bord – te kunnen garanderen. Niet voor niets is Chateaubriand sinds jaar en dag favoriet bij sterrenkoks van naam en faam.

Kloppend hart van het bedrijf is onze moderne locatie op de Amsterdamse Centrale Markt aan de Jan van Galenstraat die aan de strengste EU-eisen op het gebied van hygiëne en kwaliteit voldoet.

Chateaubriand directeur Dirk Huisman en Eijmert Teekens bezoeken elke week slachterijen om de mooiste dieren hoogstpersoonlijk te selecteren. De beste dieren krijgen een stempel ‘TTT’ (Tast Toe het is van Teekens), zodat duidelijk is dat daar het beste dat er hangt bestemd is voor Chateaubriand.

Ook bezoeken wij regelmatig boeren, mesterijen en slachterijen in Schotland en Ierland om persoonlijk te zien op de gewenste kwaliteit. We kijken naar raszuiverheid, herkomst, voeding en de manier van slachten. En ook of het vlees lang genoeg (en op de juiste wijze) wordt gerijpt. Al deze factoren zijn van grote invloed op de uiteindelijk kwaliteit die Chateaubriand aan horeca-klanten levert. Ook met de Nederlandse leveranciers van kalfs-en varkensvlees is veelvuldig overleg om de juiste kwaliteit te kunnen waarborgen.

Voor het delicate orgaanvlees hanteert Chateaubrand net zulke strikte kwaliteitsnormen. Dagelijks leveren we supervers orgaanvlees zoals zwezerik, niertjes, wangen en tong.'

*bron: www.hetlekkerstevlees.nl

 

chateaubriand.png

 

Bent u naar dit verhaal wel nieuwsgierig hoe dit vlees smaakt? Wij komen graag bij u langs om samen de lekkerste en verrassende producten te bespreken, maar natuurlijk ook te proeven!

U kunt ons telefonisch bereiken, 0522-255151. Ook kunt u per mail uw vragen stellen, verkoop@horesca-meppel.nl. Uiteraard kunt u ook altijd terecht bij uw Horesca vertegenwoordiger.

Deel deze pagina:

HORESCA MEPPEL

Horesca Meppel

LIVE IN MEPPEL

Live in Meppel

BESTELLEN

Bestellen